Restaurants per a celíacs a Cambrils Park
Una cosa tan quotidiana com sortir a dinar oa sopar a un restaurant es pot convertir en una odissea per a una persona celíaca o sensible a gluten. Afortunadament, el Restaurant La Masia, ubicat a Cambrils Park Resort, és un restaurant apte per a celíacs i està certificat per l'Associació de celíacs de Catalunya. A continuació, t'expliquem quines són les característiques que permeten que els nostres locals puguin ser catalogats com a restaurants per a celíacs, i et descobrim tots els detalls de l'oferta de menjar per a celíacs amb què comptem a Cambrils Park Resort.
Restaurants per a celíacs: tot el que has de saber
Un restaurant per a celíacs no és simplement un establiment que ofereix plats sense gluten. Perquè pugui ser veritablement considerat un restaurant apte per a celíacs ha de disposar d'espais de treball ben delimitats, que permetin cuinar sense que hi hagi risc de contaminació creuada, amb tot allò que això comporta a nivell operatiu dins de la cuina. Al nostre restaurant La Masia, que compta amb menjar per a celíacs, hi ha habitacles separats per preparar de manera totalment independent els plats sense gluten de la carta i els nostres professionals estan degudament formats. Gràcies a això, podem adaptar qualsevol proposta sense gluten de la nostra carta perquè sigui apta per a celíacs: entrants, carns, peixos, verdures, postres…
Restaurant amb menjar per a celíacs a Cambrils Park
El restaurant La Masia, a Cambrils Park Resort, evoca aquesta construcció típicament catalana, amb un interior en tons blancs i terra que convida a relaxar-se i gaudir de la seva experiència gastronòmica. La seva carta per a celíacs dóna un protagonisme especial als arrossos i als peixos, peces clau de la cuina mediterrània, mentre que a l'hora de les postres no s'oblida d'una recepta tan tradicional i característica com la crema catalana.
Restaurants acreditats per l'Associació de Celíacs de Catalunya
L'Associació de Celíacs de Catalunya és la principal responsable d'acreditar l'elaboració de plats sense gluten als restaurants que ofereixen aquesta opció dins de la comunitat. La Masia, a Cambrils Park, ha rebut l'acreditació de 'Restauració sense gluten' que atorga l'associació. Aquest distintiu, que posseeixen només un 2% dels locals d'hostaleria a Catalunya, certifica el compliment dels protocols de seguretat alimentària en l'elaboració i el servei de productes sense gluten. D'aquesta manera, les persones celíaques que s'allotgen al resort poden estar segures que els seus menús compleixen els estàndards necessaris per garantir la seva salut i permetre'ls gaudir d'unes vacances úniques en família, inclosos tots al voltant d'una mateixa taula.